Innovació
Dades del projecte

Comunitat dʼaprenentatge virtual en un postgrau de Psicologia de lʼEducació (MIPE-DIPE): una proposta per fomentar la comunicació acadèmica i millorar la formació.

Investigador principal: Responsables: César Coll, Alfonso Bustos i Anna Engel.

Equip de recerca:
Marc Clarà
Rosa Colomina
Anna Ginesta
Inés de Gispert
Teresa Mauri
Javier Onrubia
Ana Remesal
María José Rochera

Font de financiació: Vicerectorat de Política Docent i Científica – Programa de Millora i Innovació Docent- Universitat de Barcelona

Referència: PID 2011

Data d'inici: 2008
Data de finalització: 2013

« Tornar al llistat anterior

Resum

La finalitat del projecte és la creació d’una comunitat virtual d’aprenentatge per promoure la comunicació i l’intercanvi d’informació entre els participants, estudiants i professorat de dos programes de postgrau que coordina la Universitat de Barcelona: el Màster Interuniversitari de Psicologia de l’Educació (MIPE) i el Doctorat Interuniversitari de Psicologia de l’Educació (DIPE).

Aquests programes són una iniciativa conjunta de quatre universitats de Catalunya -Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona i Universitat Ramon Llull- dirigida als estudiants i professionals interessats a adquirir una sòlida formació teòrica i pràctica en les aportacions del coneixement psicològic a la teoria i la pràctica educatives.

La finalitat general esmentada es concreta en els dos objectius següents:

a) Fer possible per a professors i estudiants l’accés a una informació de qualitat. Aquest objectiu pretén potenciar l’aprenentatge dels estudiants en les competències d’intercanvi científic, accedint i aportant materials diversos sobre els continguts i temes d’interès sobre la psicologia de...(+)