GRINTIE
Educació360. Educació a temps complet

Aliança Educació360

GRINTIE s’ha adherid recentment a la “Aliança Educació360”, un conjunt de entitats, institucions i grups diversos que, dins del projecte Educació360. Educació a temps complet, estan interessats en connectar aprenentatges entre espais educatius escolars i no escolars per a què els aprenents puguin construir les seves trajectòries vitals amb més i millors oportunitats educatives.

El projecte, impulsat per la Diputació de Barcelona, la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC), ha estat presentat el dia 29 de gener de 2018 a Barcelona a l’acte “Construïm l’Educació360. Una aliança per connectar temps i espais educatius .
  • Begoña Roca defensà la tesi "Els recursos discursius de l’assessor en un procés d’assessorament col·laboratiu" dirigida pel Dr. Javier Onrubia el 8 de febrer de 2019 a la Sala de Graus de la Facultat de Psicologia.
  • Maria Àngels Armengol ha defensat la tesi "La creación de un contexto de colaboración en un proceso de asesoramiento psicopedagógico dirigido a la mejora de las prácticas docentes del profesorado" dirigida pel Dr. Javier Onrubia.
  • Rubén Darío Abelló ha defensat la tesi "Reconstrucción de la identidad de aprendiz, integración académico-social y su relación con la permanencia en estudiantes de la Universidad de Concepción" tutoritzada pel Dr. César Coll.
  • S'inaugura a la Benemèrita Universitat Autònoma de Pobla (Mèxic) la Càtedra César Coll de Recerca i Innovació Educativa, Setembre de 2018.
  • L'editorial Graó ha publicat un dossier monogràfic sobre la personalització de l'aprenentatge.
  • L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) acredita el Màster Interuniversitari de Psicologia de l'Educación -MIPE- amb menció d'excel·lència