GRINTIE

Distinció de Qualitat Docent per al GIDPE

A l'Aula Magna de l'Edifici Històric el passat 18 d'abril es va celebrar la cerimònia de lliurament de les Distincions a la Qualitat Docent del Consell Social de la Universitat de Barcelona als guanyadors de les tres edicions que s'han convocat fins ara d'aquests guardons, corresponents als anys 2015, 2016 i 2017.

En la modalitat de grups docents, el jurat va atorgar aquesta distinció en 2015 al Grup d'Innovació Docent en Psicologia de l'Educació (GIDPE), liderat pel Dr. César Coll.


  • Deydi Saballa ha defensat la tesi Los actos y el sentido de reconocimiento en la construcción de la identidad de aprendiz dirigida pel Dr. César Coll i la Dra. Leili Falsafi.
  • Begoña Roca defensà la tesi "Els recursos discursius de l’assessor en un procés d’assessorament col·laboratiu" dirigida pel Dr. Javier Onrubia el 8 de febrer de 2019 a la Sala de Graus de la Facultat de Psicologia.
  • Maria Àngels Armengol ha defensat la tesi "La creación de un contexto de colaboración en un proceso de asesoramiento psicopedagógico dirigido a la mejora de las prácticas docentes del profesorado" dirigida pel Dr. Javier Onrubia.
  • Rubén Darío Abelló ha defensat la tesi "Reconstrucción de la identidad de aprendiz, integración académico-social y su relación con la permanencia en estudiantes de la Universidad de Concepción" tutoritzada pel Dr. César Coll.
  • S'inaugura a la Benemèrita Universitat Autònoma de Pobla (Mèxic) la Càtedra César Coll de Recerca i Innovació Educativa, Setembre de 2018.
  • L'editorial Graó ha publicat un dossier monogràfic sobre la personalització de l'aprenentatge.
  • L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) acredita el Màster Interuniversitari de Psicologia de l'Educación -MIPE- amb menció d'excel·lència