GRINTIE
Educació360. Educació a temps complet

Aliança Educació360

GRINTIE s’ha adherid recentment a la “Aliança Educació360”, un conjunt de entitats, institucions i grups diversos que, dins del projecte Educació360. Educació a temps complet, estan interessats en connectar aprenentatges entre espais educatius escolars i no escolars per a què els aprenents puguin construir les seves trajectòries vitals amb més i millors oportunitats educatives.

El projecte, impulsat per la Diputació de Barcelona, la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC), ha estat presentat el dia 29 de gener de 2018 a Barcelona a l’acte “Construïm l’Educació360. Una aliança per connectar temps i espais educatius .
  • Graó celebra el seu 40 aniversari en un acte que tindrà lloc el pròxim dilluns 12 de març al Caixaforum de Barcelona i que es podrà seguir en streaming. Pots consultar aqui el programa de l'acte.
  • César Coll parla sobre la personalització de l’aprenentatge escolar en El diari de l’Educació.
  • Algeless Milka Pereira ha defensat la tesis El impacto de las experiencias de aprendizaje mediadas por las tecnologías digitales de la información y la comunicación en la construcción de la identidad de aprendiz, que pertany a una de les línies de recerca de GRINTIE i dirigida pel Dr. César Coll.
  • Entrevista al Dr. César Coll al BUTLLETÍ D'EDUCAWEB Aprenem millor allò que ens interessa i al que podem donar un valor i un sentit personal
  • En el marc del projecte de recerca Aprender con Sentido que lidera GRINTIE, s'ha celebrat la Trobada sobre personalització de l'aprenentatge i processos d'innovació educativa.
  • L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) acredita el Màster Interuniversitari de Psicologia de l'Educación -MIPE- amb menció d'excel·lència
  • La revista RED ha publicado el número 50 como una edición especial conmemorativa de los quince años de existencia de la revista. El número incluye una selección de 15 artículos publicados durante estos años entre los que hay dos de miembros de GRINTIE