GRINTIE
Educació360. Educació a temps complet

Aliança Educació360

GRINTIE s’ha adherid recentment a la “Aliança Educació360”, un conjunt de entitats, institucions i grups diversos que, dins del projecte Educació360. Educació a temps complet, estan interessats en connectar aprenentatges entre espais educatius escolars i no escolars per a què els aprenents puguin construir les seves trajectòries vitals amb més i millors oportunitats educatives.

El projecte, impulsat per la Diputació de Barcelona, la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC), ha estat presentat el dia 29 de gener de 2018 a Barcelona a l’acte “Construïm l’Educació360. Una aliança per connectar temps i espais educatius .
  • Núria de Salvador de Arana defensarà la tesis Improving Self-Regulation for Learning in EFL Writing in Secondary Education in Blended Environments, dirigida per la Dra. Maria José Rochera i la Dra. Ana Remesal, el pròxim dilluns 9 de juliol a les 16h a la sala de graus de la Facultat de Psicologia.
  • Moments per Parlar de l’Escola a l’Escola Riera de Ribes amb César Coll.
  • L'editorial Graó ha publicat un dossier monogràfic sobre la personalització de l'aprenentatge.
  • César Coll parla sobre la personalització de l’aprenentatge escolar en El diari de l’Educació.
  • Entrevista al Dr. César Coll al BUTLLETÍ D'EDUCAWEB Aprenem millor allò que ens interessa i al que podem donar un valor i un sentit personal
  • L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) acredita el Màster Interuniversitari de Psicologia de l'Educación -MIPE- amb menció d'excel·lència